Kun tarvitset lisävoimaa!

Meiltä löydät lisää
eväitä matkasi varrelle

Tutustu tuotteisiin

Yhteistyökumppaniemme tuotteilla muuttuu arkielonne sujuvaksi ja turvalliseksi. Hyödynnä sivuillamme mainitut tarjoukset.

Hyödynnä palvelumme

Palvelutuotteistamme on sinulle iloa ja hyötyä, saat niistä lisävoimaa. Olemme sopineet ne sinun käyttöösi kohtuulliseen hintaan. Käytä ja nauti!

Osallistu toimintaan

Ole aktiivinen ja vaikuta. Pidä itsesi ajan tasalla, kuule merkittävät uutiset ja vaihda mielipiteitä. Elä täyttä elämää yksin tai yhdessä - kaiken ikää.

Seniorivoima tarjoaa sinulle "täyttää elämää"

Olemme senioreiden ja heidän läheisten kohtaamispaikka; kauppakeskuksen ravintola, kirjaston kahvila, toriparkki tai sitten yksityisten hetkien lohduttaja ja seuran tuoja. Sivuillamme saat ajankohtaista tietoa yhteiskunnastamme, toimintaamme vaikuttavista asioista ja kanavan, jossa vaihtaa mielipiteitä saman- tai erimielisten kanssa. Tule mukaan ja viihdy.

Yhteistyökumppaniemme tuotteet tarjoavat elämääsi tukea ja turvallisuutta. Palvelutuotteista taas löydät henkiselle puolelle viihdykettä ja virkistystä. Ole aktiivinen, osallistu ja elä hyvin yksin tai yhdessä. Täyttä elämää – kaiken ikää!

Sinä yrittäjä, jolla koet olevan tarjottavaa senioreille ja haluat tulla osaksi yhteisöämme, ota yhteyttä email:

[email protected]

Täyttää elämää - kaiken ikää!

Anna palautetta

Ota yhteyttä!