Kotisivut avattu

Hyvät ystävät, seniorit, kanssaeläjämme.

Olemme avanneet tämän sivumme seniorivoima.fi näin keskikesän aikaan. Luonto on parhaimmillaan ja juhannusjuhlat lähellä. Myös korona hellittää otettaan. On aika uudelleenkäynnistää aktiivinen toiminta yhdessä ja erikseen.

Meitä senioreita on on yhä kasvava joukko. Paljon on laadittu lakeja ja tehty säädöksiä, että yhteiskunta pitäisi meistä huolta. Tietoa on paljon ja se on hajallaan eri lähteissä. Siksi olemme rakentaneet tänne paikan, jonne olemme koonneet ja jatkossa ylläpidämme tietoa, josta voitte löytää vastauksia elämäänne vaikuttaviin asioihin. Seuraamme aktiivisesti ympäristössä tapahtuvia muutoksia ja ennakoimme tulevaa.

Meitä on tässä taustalla kaksi senioria, joten kaipaamme teidänkin apuanne tiedon keräämisessä. Jos näette tai koette asioita, joiden uskotte olevan merkityksellisiä muilla ikätovereille, laittakaa vinkkiä sivujemme kautta. Paneudumme asiaan ja julkaisemme tiedon muidenkin käyttöön.

Me elämme yhä vanhemmiksi ja olemme entistä terveempiä. Omilla valinnoilla vaikutamme omaan tilanteeseemme. Sanonta ”minähän en muitten apua tarvitse” on sitä suomalaista sisua. Sen verran nöyryyttä täytyy löytyä, että otamme apua vastaan, jos sitä tarvitsemme tai kanssakulkijamme sitä tarjoaa. Olemme ottaneet tämän näkökulman huomioon valitsemalla sivuillemme tuotteita ja palveluita, joista uskomme olevan iloa ja hyötyö sujuvaan ja nautittavaan arkeen.

Tervetuloa seuraan!

Lahdessa 21.06.21

Johannes

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Päivän peilin artikkelit

Anna palautetta

Ota yhteyttä!